G+G House

Location
Sitges
Year
2015
Architect
Miquel Mas i Cardona
Associate
Carmen Pérez Ortiz
Surface area
396 M2

About the project

Complete refurbishment and extension of a dwelling in Vallpineda, in a location enjoying fabulous views of the municipality of Sitges. The existing dwelling for this project had various functional defects, finishes more suitable for other latitudes and some underutilization of the site.
The proposal has meant opening the house to the beautiful views through the complete refurbishment of the southern façade by opening towards the sea. Its interior has been completely replanned by building a bigger underground carport connected to the floors above by the lift. Indoor aesthetics have been completely changed by including the white colour for walls and furniture, unifying floorings by means of big ceramic tiles with a cementious look.