ENJARDINA EL TEU ESPAI- PART II

 

Hola a tots! Aquí us deixem la segona entrega de post sobre exteriors.
El que ara ens ocupa seria la part més estètica, la més visual i on la decoració juga una part molts important.

  • Usos: el primer que us heu de preguntar és: ¿Quina utilitat li vull donar? Serà una terrassa funcional per a poder menjar fora?, o bé serà un espai petitet que em serveixi de refugi per al moment de lectura. Aquests són només un parell d’exemples.

En el primer cas, tindríem que plantejar-nos dos elements bàsics. Una taula i unes cadires però també una pèrgola bioclimàtica que ens proporcioni tanta ombra com necessitem.ajardina tu espacio

En el segon cas, és tan fàcil com crear un espai de descans, molt més zen que funcional. Tenim opcions; des d’una hamaca tradicional fabricada amb una tela que sigui resistent d’aquelles que és subjecten pels extrems a un arbre o columna fins a un chaise lounge per a exteriors amb tauleta auxiliar si ens hi cap.
pergolas_exteriores

  • Harmonia, sempre: com en tot, quan l’espai és harmònic funciona molt millor. És per això que és molt important no recarregar el jardí/ terrassa sinó trobar la quantitat justa d’elements a col·locar perquè transmeti el que realment volem.

De fet, en el paisatgisme actual s’acostuma a proposar composicions simètriques, baranes de vidre per separar estàncies, plantes de fullatge gran i poc més de cara a crear jardins.
diseño_exteriores_jardín_zen

  • Personalitat: abans d’anar a comprar les plantes, dissenya un esbós amb tots els colors i sensacions que voldries que el jardí transmetre: calma, vitalitat, l’estil, si rústic, moroco, o scandi… Recorda que un espai exterior és l’extensió de casa teva pel que si vols que sigui un tot ambdós espais han de respectar la personalitat que hagis decidit marcar tot i que poden tenir estils diferents.

espacios_exteriores_modernos
diseño_exterior_especial_mmap

Per últim, escull un viver de confiança on t’assessorin al llarg de l’any. Els jardins i les terrasses són espais vius i canviants que evolucionen en cada estació. Gaudiu-los!

Moltes gràcies per llegir-nos.

 

 


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.