L'equip

Equip multi disciplinar i plural amb capacitat de crear vincles i sinergies tant amb clients com amb col·laboradors, oferint un producte 360º.
Som un grup de professionals que gaudeix del treball en equip i es fa evident en el resultat final.

CONEIX L’EQUIP

Miquel Mas i Cardona

Arquitecte – Director

Nascut a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) l’any 1965. Estudia arquitectura a l’Escola Técnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Col·legiat número 23.478/8 del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya des de l’any 1992. Funda el seu propi estudi d’Arquitectura MIQUEL MAS ARQUITECTES SLP l’any 2004 junt amb Carmen Pérez i Maria José Bertolín.
Apassionat del mar i del món de la vela, on participa habitualment en regates i esdeveniments esportius vinculats al mar.

Carmen Pérez Ortiz

Arquitecte – Cap de projectes

Nascuda a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) l’any 1976. Estudia arquitectura a l’Escola Técnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Col·legiada número 37.376/1 del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya des de l’any 2001.
Forma part de la societat MIQUEL MAS ARQUITECTES SLP des de la seva fundació l’any 2004 junt amb Miquel Mas i Cardona i Maria José Bertolín.
Aficionada a tot tipus d’esport, practicant habitual de bàsquet i pàdel.

Aurora Moyano Quirós

Arquitecte – Inst. i eficiència energètica

Nascuda a Esplugues de Llobregat (Barcelona) l’any 1976. Estudia arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Col·legiada número 33.358/1 del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya des de l’any 2001. Especialitzada en instal·lacions i eficiència energètica, amb diversos cursos i postgraus en Gestió, Rehabilitació Energètica i Sostenibilitat. Professora d’instal·lacions al Postgrau de Disseny Interior Perímetres Privats a ELISAVA. Amb mig cor a Barcelona i l’altre mig a Sevilla, on s’escapa sempre que pot.