Casa la Plana

Casa La Plana

Projecte ubicat a La Plana, la nova zona d’expansió residencial de Sitges situada a l’entrada del poble (sortida 30 de la C-32) a 5 minuts caminant de l’estació de la Renfe, el centre de la vila i la platja de la Ribera.

S’ajusten els paràmetres urbanístics del sector per treure’n una proposta atractiva i amb personalitat. Conceptualment el projecte es planteja com la macla de dos volums, que emfatitzen la idea del porxo que envolta la casa i que a l’hora fa de base de l’edifici.

Ubicació

La Plana, Sitges

Any de l’obra

Arquitecte

Miquel Mas i Cardona

Col·laborador

Carmen Pérez Ortiz

Superfície

240 M2

SOBRE EL PROJECTE

La casa es desenvolupa en tres plantes. La planta soterrani que es destina a garatge i les dues plantes sobre rasant que constitueixen l’habitatge pròpiament dit.

En planta baixa es desenvolupa el programa funcional d’una vivenda de tres dormitoris i en la planta primera, la suite principal que es vincula amb la planta inferior a través d’un espai de doble alçada.

La planta baixa té un porxo que envolta tot el perímetre de la casa, que es constitueix en una prolongació del seu interior.

La planta superior disposa d’una terrassa practicable, envoltada per una coberta enjardinada.

Exteriorment la casa disposa de piscina, un jardí i una àrea de solàrium amb un paviment tou, vinculada a la piscina.

Gràcies per el vostre interès

Si necessita més informació referent al projecte La Plana o bé en relació als nostres treballs, si us plau no dubti en contactar-nos.

T +34 936 885 873
M +34 687 534 087
info@mmap.es