Cim La Selva

Ubicació
La Selva
Any de l´obra
2021
Arquitecte
Miquel Mas i Cardona
Col·laborador
Carmen Pérez Ortiz

SOBRE EL PROJECTE

Edifici construït amb la voluntat de formar un conjunt unitari, amb l’edifici existent de control i la nau posterior, amb una proposta de materials exteriors que els unifiqui i dignifiqui l’accés al polígon i a l’hora que el faci més visible. Compositivament consta de dos cossos d’alçades diferents articulats a través d’un pati interior. El més alt fa de vestíbul d’accés i recepció, i el més baix és un aulari que es transforma en espai polivalent a través de panells mòbils. En destaca la seva estructura interior amb pilars de fusta i panells de CLT, que parcialment es deixen vistos interiorment, que li donen una imatge unitària i potent. L’edifici ha estat construït amb criteris de sostenibilitat i d’estalvi energètic amb una qualificació energètica A, buscant el consum quasi nul.