Espai Jove VNG

Ubicació
Vilanova i la Geltrú
Arquitecte
Miquel Mas i Cardona
Col·laborador
Carmen Pérez Ortiz
Superfície
3.600 M2

SOBRE EL PROJECTE

Aquest encàrrec sorgeix de guanyar un concurs públic que convoca l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per projectar un equipament destinat als joves donant resposta a les demandes de les associacions juvenils de la ciutat. El projecte consisteix en dos edificis que estableixen un diàleg a través d’un espai exterior comú, units a través d’una passarel.la en altura. El programa funcional inclou en un dels edificis, una sala per a usos múltiples amb un aforament màxim previst de 1.000 persones i uns locals d’assaig per a grups musicals i l’altre edifici està destinat a serveis i sales de reunions per als joves.
Incorpora un gran nombre de mesures d’estalvi energètic, que van des de la construcció industrialitzada, el reciclatge de l’aigua, el control de l’assolellament etc.., que li ha permès obtindre una molt bona qualificació energètica.

 

ESPAI-JOVE-VNG_04-4